HORNET HYBRID LEARNING SCHEDULE

	Starts	Ends	Minutes
PERIOD 1 LIVE SESSION	8:30AM	9:33 AM	63 Minutes
TRANSITION	9:33 AM	9:38 AM	5 Minutes
PERIOD 2 LIVE SESSION	9:38 AM	10:41 AM	63 Minutes
TRANSITION	10:41 AM	10:46 AM	5 Minutes
PERIOD 3 LIVE SESSION &			
INDEPENDENT PRACTICE	10:46 AM	12:46 PM	120 Minutes
1st Lunch Dismissal	10:51	10:56 AM	5 Minutes
1ST LUNCH	10:56	11:26	30 Minutes
CLEANING	11:26	11:41	15 Minutes
2ND LUNCH	11:41	12:11	30 Minutes
CLEANING	12:11	12:26	15 Minutes
3RD LUNCH	12:26	12:56	30 Minutes
TRANSITION	12:56 PM	1:01 PM	5 Minutes
PERIOD 4 LIVE SESSION	1:01 PM	2:04 PM	63 Minutes
TRANSITION	2:04 PM	2:09 PM	5 Minutes
PERIOD 5 LIVE SESSION	2:09 PM	3:10 PM	61Minutes
DISMISSAL 1ST FLOOR		3:05 PM	
DISMISSAL 1ST FLOOR		3:10 PM	